Invigning parkeringsplats Marsjön

Invigningen sker torsdag 28 april klockan 18:00. Kommunekologen Jenny Pleym skriver:

Anita Persson inviger. Det kan hända att Anita kommer med något invigningsförslag, annars blir ju avtäckning bra. Jag vet inte om det kommer någon mer politiker från nämnden och i så fall hur många. Kerstin Hermansson och Tom Andersson som sitter i Naturvårdsfondsgruppen kommer inte.
Jag hoppas att media kommer också, men jag har inte fått något svar på inbjudan – än.
Jag har även bjudit in Borås Fågelgrupp via facebook och evenemanget finns på vår hemsida och fb-sida.
Från kontoret kommer kanske Anna Ljunggren och nya chefen Agneta Sander också.
Vi får väl se hur många det blir. Det blir nog trevligt oavsett!

Här är några bilder av skylten:

DSCF8220 DSCF8221

En kommentar till “Invigning parkeringsplats Marsjön”

 1. Trots kyligt väder nära nollstrecket kom 27 personer till invigningen, vi slapp också det regn som vräkte ner på många platser runt om i bygden denna kväll.
  Efter Miljö och Konsumentnämndens ordförande Anita Perssons högtidliga och trivsamma invigningstal blev det vandring till fågeltornet.
  I fågeltornet observerade 20 fågelarter på ganska kort stund. Såg själv en liten fågel flyga in i holken på P-platsen och på hemväg flög det en skogsduva framför traktorn en kort stund vilket förhoppningsvis bör vara ett gott tecken med all symbolik som finns runt denna fågel.
  Ola Högberg och Claes-Göran Ahlgren har lovat att tillsammans sammanfatta året och livet vid Marsjön och Viskan när höstmörkret har fallit i Tärby Hembygdsgård.
  Gör gärna ett besök till Västra Marsjön eller som de säger på andra sidan ”Finnekumlasjön” och parkera bilen efter 1,5 km in på ”Marsjövägen” och besök fågeltornet och denna fina strandäng.
  Vill här tacka all medverkande som gjort P-platsprojektet möjligt, invigningen är den fjärde i Tärby på ganska kort tid och visar verkligen att TFF gjort sig förtjänta av utmärkelsen ”årets utvecklingsgrupp i Sjuhärad”.

  Vårliga hälsningar
  Åke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.