Aktiviteter

Aktiviteter i Tärby

Magnus och Lotta Liedberg har donerat en hjärtstartare till Tärbyborna. För detta tackar vi så mycket. Den kommer att sättas upp vid Tärby hembygdsgård. Tisdagen den 17:e april kl 18:30 kommer det att anordnas en utbildning i hur den ska skötas. Utbildningen syftar till att ge grundläggande kunskaper i hjärt – och lungräddning och kunna använda en hjärtstartare, samt kunna behandla en person med luftvägsstopp.

Vi går också igenom akut insjuknade t.ex. symtom vid hjärtinfarkt, stroke mm samt hur vi ska agera då. Utbildningen fokuserar på det väsentliga och basala och är enligt riktlinjer från Svenska HLR-rådet. Kursen innehåller både teori och praktik. Vi tränar HLR på dockor med avancerad teknik.

Anmäl deltagande till per@flensburgs.se för det är begränsat antal platser!

Ändrad tid och plats för vinprovning

Enligt programbladet ska Helen Flensburg ha en vinprovning den 21 april. Denna är flyttad till lördagen 28 april kl 18:00 i Hembygdsgården. Anmälan till Helen (helen.flensburg@gmail.com) senast torsdag 26 april

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.